Tips

Spaning på Etsy V

Vid månadsskiftet flyttar vår nya familjemedlem hem till oss och jag är så himla förväntansfull! Länge har jag gått och tänkt att jag skulle vilja skapa något kattrelaterat DIY-projekt men jag vet inte riktigt vad, så därför klickade jag mig runt på Etsy för att samla lite inspiration. Ska vi se vad jag hittade?

DIY, Tovad kattbädd i ull

En kattkoja av tovad ull från AgnesFelt. En ullgrotta när hösten och vintern smyger sig på vore ju inte helt fel, det skulle även jag kunna tänka mig att krypa in i!

DIY, tipi, tält, katt, kattleksaker, kattkoja  DIY, tipi, tält, katt, kattleksaker, kattkoja

Tipi-tält från TailsEnd. Hur charmigt vore det inte att ha ett litet kattält stående i ett hörn någonstans i lägenheten?

DIY, Bygga in kattlåda i möbel, byrå eller skåpDIY, Bygga in kattlåda i möbel, byrå eller skåp

En möbel för förvaring av kattlådan från Kattenplek. Det här projektet har jag funderat på länge, det vore så himla skönt att kunna gömma undan kattlådan i en möbel. Kanske går det att hitta något slags skåp begagnat som kan göras om?

DIY, Kattbädd, kattkoja, haj, sy DIY, Kattbädd, kattkoja, haj, sy DIY, Kattbädd, kattkoja, haj, sy

Bara så jäkla tuff. Älskar den skelögda kissen med! Från TheCatBall.

Tidigare Spaning på Etsy-inlägg:
IV: Inredning
III: Keramik
II: Trä
I: Kläder

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Aaa
  7 juli 2015 av 19:09

  Jättefina!

 • Svara
  Sandra
  9 juli 2015 av 07:24

  Haha den sista var ju sjukt rolig :D:D

 • Svara
  Vajb
  10 juli 2015 av 00:45

  Hahaha! Den där hajen var ju bara hur cool som helst! 🙂

 • Skriv en kommentar