Hemma Loppis

Loppisfyndat blomster

Loppisfynd i inredningen | MatildigtLoppisfynd i inredningen | Matildigt

Om det är någonting som jag exakt alltid spanar efter på second hand så är det tavlor, men jag kommer alldeles för ofta hem tomhänt då jag lider av en ganska svårbotad kräsenhet. Så en dag för ett par veckor sedan snubblade jag över den här tavlan på Erikshjälpen här i Linköping och föll pladask för motivet eftersom mitt hjärta klappar lite extra för alla föremål som är naturrelaterade. Till en början tyckte mitt kräsna jag att den guldfärgade ramen och bruna passepartouten inte var det vackraste, men ju mer jag tittar på den ju bättre tycker jag att tavlan i sin helhet passar in hos oss. Och tack vare att det här loppisfyndet kan nog den här hyllan kan nog ha blivit en av mina favoritinredningsdetaljer i vår lägenhet.

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    Anna María
    5 augusti 2015 av 20:09

    Mycket bra hittat!! Jättefin tavla.

  • Skriv en kommentar