Odling

Dags för skörd

Tomater på balkongen | Matildigt Tomater på balkongen | Matildigt

Äntligen börjar tomaterna att bli mogna i sina helt fantastiska röda och gula nyanser! I flera månader har jag vattnat och tagit hand om växterna och så plötsligt är det dags att provsmaka sin skörd. Det där ögonblicket man sett fram emot så himla länge. Innan jag sprang in efter kameran hade jag redan länsat buskarna på en näve tomater, men så sansade jag mig för jag ville verkligen föreviga härligheten innan jag länsade grenarna ännu mer. De smakade förresten helt ljuvligt. En näve slank ner i magen, en sparades för att avnjutas under morgondagen och fler lär mogna för varje dag som går. Tänk vilken magi man kan skapa på sin lilla balkong!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Vajb
  13 augusti 2015 av 21:27

  Härligt! 🙂

 • Svara
  Mikaela
  17 augusti 2015 av 16:43

  Men åhh vad avundsjuk jag blir på alla som kan skörda redan, fan vad långsamt det går hos mig! 😛 Fast en endaste liten tomat börjar faktiskt skifta mot gult nu!

 • Svara
  christin
  18 augusti 2015 av 15:42

  Gud vad fina!! Nästa år skall jag deffo ha gula. Som jag väntat och väntat och väntat och äntligen har jag kunnat plocka en handfull. Äntligen!

 • Svara
  Sandra
  19 augusti 2015 av 06:07

  Alltså underbart! Doften av solvarma tomater kan vara den allra bästa jag vet 🙂

 • Skriv en kommentar