Vardag

En sabotör av rang

Det här med att ha katt och försöka fotografera saker… Någon som känner igen sig? Aldrig får man vara ifred, alltid ska en tass eller en nos fram och undersöka det man håller på med. Så himla gulligt, om än lite i vägen när man försöker instagramma sin lilla skörd.

Av mina kanske totalt 60 chilifrukter återstår ungefär hälften. För på nätterna har någon  pallat chilifrukter från plantorna och ätit upp. Ja, Titus äter tydligen chili. Stark sådan. Men jag tror ju inte att chili är optimalt för en kattmage så nu står alla plantorna på en plats där han inte bör kunna klättra upp, men det trodde jag i och för sig inte att han kunde på det förra stället heller. Just nu är jag mest lite ledsen över att alla planer som jag hade för mina chilifrukter nu inte kommer gå att genomföra, som inläggning av jalapeño, men vacker dag kommer jag nog se tillbaka på hela grejen och skratta åt hans knasighet istället.

Andra saker han har lyckats roffa åt sig och ätit på med stor glupskhet medan jag tittat åt andra hållet är avokado, dadlar, choklad, vegansk ost, spirulinapulver, chokladbollar och pasta. Större matglädje har jag då aldrig sett maken till. Chilin ovan fick han i alla fall inte äta upp!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  Wilda
  15 september 2015 av 18:28

  haha, känner igen! men jag har turen att ha en ganska ”väluppfostrad”, eller snarare kräsen, katt. hon låter bli min mat, men älskar däremot att äta mina blomblad.

  • Svara
   Matilda
   17 september 2015 av 19:56

   Det känner jag igen! Att krukväxter kan vara så gott..!

 • Svara
  Frida
  15 september 2015 av 18:39

  Haha, så skrattade rakt ut för igenkänningsfaktorn är SÅ hög! Har själv två katter, Minou och Winston Fender, och ingen av dem erkänner vem det var som stal hela min tomatplanta? En morgon var krukan helt tom, så det blev inga tomater i år..
  Andra bilden förresten, väldigt kattigt att vilja ”känna” på det en håller på med.. <3

  • Svara
   Matilda
   17 september 2015 av 19:54

   Alltså… hahaha! Vilka busar!!

 • Svara
  Sandra
  17 september 2015 av 08:06

  Haha men shit att han äter chili? Galet ju 😛

  • Svara
   Matilda
   17 september 2015 av 19:54

   Haha jag vet! Knäppisen!

  Skriv en kommentar