Skönhet

Ett stilfullt inslag i badrumsskåpet

Jojobaolja från Crearome

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om den fantastiska jojobaoljan. Oljan är fortfarande hur bra som helst för min bråkiga hy, men efter ett tag började jag irritera mig på flaskan som inte var optimal för att dosera ett par droppar olja. Det kladd i nivå av ett barnkalas i badrumsskåpet. Som den problemlösare jag är så gav jag mig ut på jakt efter en ny flaska.

Glasflaska med pipett för oljor

Resultatet av jakten blev denna fina flaska. En glasflaska med pipett så att man enkelt kan droppa lite olja i handen. Den fick sig en liten dymoetikett också. Blir så himla glad varje gång jag öppnar mitt badrumsskåp numera och ser flaskan stå där. Tycker den ser så medicinskt gedigen ut på något sätt. Tack Ebay!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Klara
  14 september 2015 av 16:58

  åh vad fin! gillar den nya etiketten också!

 • Svara
  Stina - Tillvaron.se
  15 september 2015 av 08:03

  Väldigt fancy! Älskar dymo 🙂

 • Svara
  { Rania Maria Photography }
  20 september 2015 av 10:05

  Visst är jojoba bra? Har både en flaska sådan och en morotsolja från svenska märket Rosenserien, så bra <3

 • Skriv en kommentar