Inspiration

Inspiration inför höstens virkning och stickning

Inspiration inför höstens stickning och virkning | Matildigt

Bildkällor: mörkgrå omlotthalsduk, tunisisk virkning, mönstrade handdukar, blockfärgad halsduk, hydda för katten, pläd med stora garntoffsar.

Som jag nämnde häromdagen så är jag ju på jakt efter garn för att kunna påbörja lite större stickningar och virkningar. Egentligen har jag egenstickade halsdukar, mössor och vantar i överflöd men eftersom jag gör dem själv av återvunnet garn kan det knappast bli för mycket tänker jag. När jag samlade lite inspiration på Pinterest häromdagen så insåg jag ganska snabbt att mina favoritfärger inför hösten verkar vara naturvitt, mörkgrått och blått. Nu vet jag lite bättre vad jag ska hålla utkik efter!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  { Rania Maria Photography }
  20 september 2015 av 10:02

  Åh så fint! Vill också sticka men vet inte vad och behöver inte riktigt något… hmm…

  Svar: Ja visst är det kul att läsa om vad andra har hittat för intressant, gillar och inspireras av? Gillar verkligen upplägget! 🙂

 • Svara
  Sandra
  21 september 2015 av 06:30

  Den ljusa halsduken med de blåa ändarna tyckte jag var grymt snygg 😀

 • Svara
  Alicia
  28 september 2015 av 19:36

  Amenguuud! Jag som trodde jag skulle kunna börja på ett nytt broderi till imorgon men alltså nu vill jag bara dyka ner i garnlådan och skapa rätstickade triangelsjalar så det glöder om stickorna!

 • Skriv en kommentar