Kategorier
Vardag

Min lugna helg

Vilken oproduktiv helg det här har varit. Kameran har legat nerpackad i min väska sedan i torsdags utan att jag har saknat den det minsta, därför letade jag upp ett par fotografier från förra hösten och redigerade om på nytt för att ha något att dekorera inlägget med.
I fredags åkte Timmy iväg över helgen vilket jag firade med att plugga programmering nonstop i två dagar då jag inte fått så mycket gjort i veckan som var. Det mest frustrerande med att plugga hemifrån är att det ibland är så mycket runt omkring som tar ens uppmärksamhet. Självklart är det mycket roligare att tillverka nyponpulver än att koda figurer som ska röra på sig i olika riktningar!
Och så idag då, idag har jag varit nerklubbad i soffan på grund av en förkylning som äntligen bröt ut efter ett par dagar med brist på energi i kroppen. Men ibland är det precis vad man behöver, att bara vara ensam och få göra precis vad man känner för utan någon annan som vill ha en uppmärksamhet. Fast den bästa stunden är ändå när nyckeln vrids om i låset och jag vet att jag om bara några sekunder får krama Timmy igen.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *