Tips

Spaning på Etsy VI: Skolstart

Jag kan tänka mig att en hel del av er som hänger här på min lilla blogg pluggar precis som jag och kanske är ni precis lika svaga för att inhandla lite nytt material till skolstarten? Tjusigt material för anteckningar, listor och en mer strukturerad vardag. Just det där med att det ska vara tjusigt kan ju ses som en onödig grej, men jag blir så himla mycket mer pluggpepp om jag har noga utvalda anteckningsböcker, pennor och en riktigt bra kalender. Här är några av mina favoriter från Etsy!

Almanackor att beställa från Etsy
Först ut är dessa urtjusiga kalender-/almanacksblad från SPOON and SAILOR. Älskar illustrationerna. Djur <3 Finare sätt att hålla koll på månadens datum kan ju knappast finnas!

Kalender att beställa från Etsy

En kalender med finaste trämönstret på framsidan från den litauiska shoppen The Big Calendar. Jag kan inte leva utan en kalender att skriva upp alla veckans händelser i och när min når sitt slut kan det bli den här som får ersätta min gamla.

Pennor av trä att beställa från Etsy

Kanske får kalendern sällskap av ett par urballa träpennor från Olive and the Volcano?

Anteckningsböcker att beställa från Etsy

Dessa anteckningsböcker i höstiga nyanser och mönster från Papio Press har jag suktat efter så himla länge. Man får aldrig för många anteckningsböcker!

Affisch/poster att beställa från Etsy

Kanske inget som hjälper en till en mer strukturerad pluggvardag, men för oss som studerar något grafiskt eller konstnärligt känns ju en affisch med komplementfärger från Quercus and Co lite lagom nördigt att ha på väggen?

Tidigare Spaning på Etsy-inlägg:
V: Kattillbehör
IV: Inredning
III: Keramik
II: Trä
I: Kläder

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Sofia
  7 september 2015 av 18:09

  Om du gillar kalendrar kombinerat med pyssel kan jag tipsa om Filofax-världen. Tydligen finns det ett helt community (särskilt i USA, UK och Tyskland) vars största intresse är att dekorera sina kalendrar. Sök bara på ”Filofax” på YouTube – det finns hur mycket som helst. Verkar ganska kul också!

  Tack för en bra blogg förresten!

 • Svara
  Sandra
  8 september 2015 av 07:10

  Det finns verkkligen så mycket fint att hitta på etsy. Skulle vilja bo i en hel värld med enbart handplockade prylar därifrån 😀

 • Svara
  Klara
  8 september 2015 av 20:52

  Känner så mycket igen mig i skolstartsresonemanget! det roligaste med att börja ny termin är helt klart prylarna!

 • Skriv en kommentar