Vardag

Titus växer så det knakar

 

Snart fyller vår lilla illbatting ett halvt år. Redan är Titus nästan större än Caesar (som är i normal bondkattsize) så jag vågar inte tänka på hur stor han kommer att bli när han är fullvuxen. Jag har sett många kattungar växa upp då jag kommer från en extremt kattkär familj så jag visste vad vi gav oss in på när vi bestämde oss för att ta oss an Titus. Men alltså, efter dessa månader med honom så vill jag aldrig mer ha en kattunge. Jag har aldrig varit med om något liknande.

Det här är katten som har pallat hälften av mina chilifrukter från mina plantor som vi har gjort allt i vår makt för att han inte ska komma åt. Det finns ingenting han inte äter eller dricker. Jo, kolsyra gillar han inte. Skållhett te däremot, det är mums!

Antalet nätter vi har fått sova utan att han har hittat på högljudda hyss kan jag räkna på en hand. Ett finger till och med, och det var första natten vi fick hem honom för då låg han tätt intill mig hela natten. Det har han inte gjort sedan dess vill jag lova.

Men så kommer de där stunderna när han sover så djupt att man kan flytta omkring på honom utan att han ens märker något. När han ligger i knät och bara är den gulligaste lilla lurvtuss som någonsin existerat. När han ligger tätt intill Caesar utan att börja bråka och förhoppningen om att de en dag ska bli de allra bästaste vännerna kommer till liv. När han alltid kommer springandes när man är i ett annat rum för att hålla en sällskap. Då smälter mitt hjärta lite.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  { Rania Maria Photography }
  12 oktober 2015 av 10:43

  Åh alltså han är så himla himla fin! Hur gammalt är Ceasar då? Hoppas de blir vänner! Jobbigt att han varit en sån busig kattunge dock, men snart kommer han lugna ner sig i samband med att han blir äldre <3 Är de utekatter?

  • Svara
   Matilda
   13 oktober 2015 av 07:24

   Tror Caesar är runt 6 år, så han är ganska lugn jämfört med den lilla buskatten 🙂 Nix, de är innekatter vilket nog bidrar till att Titus upplevs som så himla vild.

 • Svara
  emma
  27 oktober 2015 av 23:05

  kan man vara sötare än så!?! ibland är katt-längtan så stor att det nästan gör fysiskt ont i kroppen, men ena dottern är allt för allergisk för att det ens skall gå att tänkas på…

  • Svara
   Matilda
   30 oktober 2015 av 14:34

   Nej så himla trist! Tyvärr kan man ju inte få allt här i livet 🙁

  Skriv en kommentar