Smyckestillverkning

Fynda smycken till vrakpriser

Just nu i webshopen! När du spenderar 200 kronor får du 50% rabatt på hela din beställning. Ja, halva priset på alla smycken. Hur bra deal är det inte?! Rabatten dras av automatiskt i kassan.

Som jag har berättat tidigare så kommer jag att sluta tillverka smycken till Wishes & Stars efter nyår. Nu under förmiddagen har jag inventerat mitt lilla lager och kommit fram till att jag kör på en redig utförsäljning fram tills dess. Mitt mål är att varenda smycke ska få en ny ägare. Är du på att hjälpa mig nå målet? De flesta smycken finns bara kvar i några få exemplar i skrivande stund. De populära halsbanden med feministsymbol finns endast kvar i ett exemplar.

Nu ska jag ta mig en kopp te och sedan är jag redo att packa beställningar direkt. In och spana i webshopen!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Sandra
  17 november 2015 av 09:10

  Åh, jag önskar verkligen attt jag var en smyckesperson. Då skulle jag fynda som en galning inne hos dig nu 😀

 • Svara
  Maria
  18 november 2015 av 14:30

  Fick hem halsbandet med renhorn idag och ett par örhängen. Så fina. Tack!

  • Svara
   Matilda
   20 november 2015 av 16:16

   Åh vad glad jag blir! Tack själv!

  Skriv en kommentar