Inspiration

Hög tid att julpyssla!

Hög tid att julpyssla | DIY | Matildigt

Bildkällor: Löv av ståltråd. Istappar av bergskristaller. Stjärna av papper. Girlang av kottar. Julstilleben i glaskupa. Adventskalender av granris. Stjärnor av kork. Julgranspynt av kvistar.

Med risk för att kanske vara lite för tidigt ute, men jag är så galet sugen på att julpyssla! Det är bara 40 dagar (!!) kvar till jul, så det är hög tid att börja knåpa ihop lite julfina ting att pynta hemmet med. Julpynt är för mig synonymt med en massa rött kitsch, men riktigt så behöver det ju faktiskt inte vara. Titta bara på löven av stråltråd eller stjärnorna av kork. Inte alls pråligt eller kitschigt.

Kunde inte låta bli att knåpa ihop ett litet inspirationskollage bara för att peppa igång mig själv lite, och nu ska jag nog ta och rota fram min låda med DIY-material ur skrubben. Ett par tända ljus, en film att titta på lite halvt och stämningen är perfekt för att julpyssla bort lördagskvällen.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer än

Skriv en kommentar