Hemma Loppis

Loppisfyndade kryddburkar

Loppisfyndade kryddburkar av glas | MatildigtLoppisfyndade kryddburkar av glas | MatildigtLoppisfyndade kryddburkar av glas | Matildigt

Timmy är inte överdrivet förtjust i loppisar. I alla fall inte när han är där med mig eftersom jag är den där typen av loppisfyndare som vänder och vrider på exakt allt. Jag går inte lite snabbt förbi en loppis och tittar in en liten stund. Nej, chansen är nog större att jag tittar in genom skyltfönstret och redan där ser tio saker som ser spännande ut, för att ett par timmar senare komma ut med hela butiken i min famn. Okej, kanske inte riktigt, men typ.

På senaste loppisrundan hittade Timmy dessa kryddburkar av glas med tillhörande ställ för ynka 40 kronor. Om han lyckas leta upp detta fynd, tänk då alla andra tjusiga saker som han kan tänkas hitta. Nu får han följa med varje gång! (Skämt åsido… Eller?)

Själva kryddhyllan kommer inte vara röd länge till – för rött går inte ihop med vårat färgdämpade kök – utan jag funderar på att måla den i någon grå nyans. Men burkarna innehåller redan lite blandade kryddor. Mitt egentillverkade chilipulver och min egenodlade torkade oregano och basilika bland annat. 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 • Svara
  Stina - Tillvaron.se
  12 november 2015 av 10:15

  Vilket härligt fynd! Tror att en grå färg kommer att passa sig jättebra till de färgglada kryddorna 🙂

 • Svara
  { Rania Maria Photography }
  12 november 2015 av 10:21

  Åh men fy vilket underbart fynd! Känner mig nästan lite avis 😀 Sjukt fint! Tror grått blir supersnyggt 🙂

 • Svara
  { Rania Maria Photography }
  12 november 2015 av 14:24

  Svar: Hihi visst är hon? Ganska klassisk katt men vi tyckte bara hon var sååå söt! Sen kom vi dock på att ur fotosynpunkt var det ju dumt att skaffa en till mörk katt… de är lite mer svårfotograferade 😛 Det tror jag med! Det går bättre och bättre hela tiden men kommer ju ta ett par dagar innan de är vana vid varandra.

 • Svara
  Sandra
  13 november 2015 av 08:36

  Superfint fynd ju! Tycker burkarna var ursöta 🙂 Strongt ändå att han ville följa med trots att han inte är sådär överförtjust för han har ju uppenbarligen ett öga för fynd 🙂

 • Svara
  Catrin Monica Sandberg
  13 november 2015 av 11:46

  Så himla fina! Kul att du även fynda de på en loppis!

 • Skriv en kommentar