Loppis

Look-alike… eller?

Untitled

Nu ni, nu tänker jag bjuda på ett tillfälle då jag bara ville facepalm:a mig själv. Jag kom hem med denna skål eller korg, eller vad man nu vill kalla den, från en loppisrunda för ett tag sedan. Jag var så himla nöjd för den såg ut exakt som en metallkorg jag sett på H&M Home. Metallkorgen från H&M kostar 199 kronor medan jag bara gav ynka 5 kronor för min loppisfyndade variant. Vilket kap, tänkte jag nöjt.

Så kommer jag hem och surfar in på H&Ms webbplats för att göra en jämförelse… och ser att korgarna inte ens är lika varandra. Jahopp, där rök min trovärdighet för varje gång jag säger att jag har ett sjukt bra bildminne. Det är tur att jag gillar min loppisfyndade fruktkorg ändå, kanske till och med lite mer än H&Ms variant.

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  Amanda
  21 december 2015 av 16:19

  Tycker din loppiskorg var mycket finare 🙂

  • Svara
   Matilda
   22 december 2015 av 09:13

   Yey! Jag med, gillar den verkligen 😀

 • Svara
  annamariaa
  21 december 2015 av 22:20

  vilket kap, loppisfyndet var lite mer orginellt eller vad man ska säga. kram

  • Svara
   Matilda
   22 december 2015 av 09:16

   Det har du rätt i 🙂

 • Svara
  Sandra
  22 december 2015 av 07:29

  Haha vilket roligt inlägg! Det bästa är att jag såg bilden på din korg och tänkte att den påminde om en jag gjorde i början på året. Kollade precis som du upp en bild på den och nja, not so much kanske 😉 http://atilio.metromode.se/2015/02/23/2015_february_monthly-makers-aterbruk-2/

  Tyckte hur som helst din fruktskål var ett himla kap 🙂

  • Svara
   Matilda
   22 december 2015 av 09:12

   Haha, intressant att vi båda drog paralleller till andra metallkorgar!

  Skriv en kommentar