Loppis

Glasflaskor, kakelplattor och tallrikar

Igår kom jag äntligen iväg på en loppisrunda! Normalt sett brukar jag gå eller cykla till loppisarna, men eftersom det har varit så väldigt halt och jävligt ute så har det blivit få loppisrundor på sista tiden. När jag och Timmy ändå var ute i andra ärenden med bilen under gårdagen så passade vi på.

Jag kom hem med två sodastreamflaskor i glas som jag varit helt hopplöst kär i länge efter att ha sett dem användas i matfotografier, ett par kakelplattor i mjuka färger att använda som ljusfat och ett gäng tallrikar i olika storlekar och färger för ynka 1 kr/st. Jag vill fotografera mer mat till bloggen så därför hoppade jag jämnfota av glädje över att hitta mängder av billiga tallrikar att välja och vraka bland.

Det var helgens loppisfynd det! Någon mer som skrotade omkring på loppisar och kom hem med något fint fynd?

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  Amanda
  24 januari 2016 av 21:06

  Men åh vad fina saker du hittade 🙂

  • Svara
   Matilda
   26 januari 2016 av 12:41

   Tack, är mycket nöjd 🙂

 • Svara
  Julia
  24 januari 2016 av 22:14

  Åh! Jag va på loppisrunda!!

  En loppis hade 50% på allt så jag fyndade: en jättefin tårtspade pga ägen ingen, typg bit som ska bli kjol, en dragkedja, och så en massa kläder.

  På andra loppisen köpte jag: en ljusrosa kruka, böcker, en sockerströare, en tavla till den blivande fotoväggen (måste ju börja nånstans)!

  ja det var nog allt! Älskar mina lördagar då jag får gå på loppisar =)

  • Svara
   Matilda
   26 januari 2016 av 12:42

   Låter som massa fina fynd och allmänt bra saker 😀 Jag köpte också en tavla till en tilltänkt tavelvägg, men den hann hamna i min lilla tavelsamlarhög innan jag hann ta fram kameran 🙂 Loppisdagar är fina grejer!

 • Svara
  Sandra
  25 januari 2016 av 07:47

  Men ÅH så mycket fint! Har också två såna sodastreamflaskor men med röd kork. Vit var ju tusen gånger snyggare :((( Har inte varit på loppis på flera månader men nu har snön börjat töa här så på onsdag ska jag minsann ta cykeln bort till vår närmsta!

  • Svara
   Matilda
   26 januari 2016 av 12:43

   Korkarna är gråa, så de är tyvärr inte så jättefina. Vita hade varit något! 🙂 Men hejja, kan tänka mig att det blir ett kärt återseende! 😀

  Skriv en kommentar