Recept

Nice cream med hallon

Recept på nice cream med hallon | Matildigt Recept på nice cream med hallon | Matildigt

Nice cream alltså, vilken grej. Nice cream är precis som glass men består i huvudsak bara av en sak; fryst banan. Det är förbluffande hur likt glass det blir! Utöver bananen kan du smaksätta din nice cream helt efter eget tycke och smak.

Jag använder mig nästan alltid av frysta hallon för att jag råkar älska hallon, agavesirap för extra sötma och en liten dos smakneutralt ärtproteinpulver för att få till ett härligt fluff. Sedan toppar jag med kokos för att få en liten hint av kokossmak och puffad quinoa för att få lite crunch.

Det här blev min frukost i lördags, vilket ni som följer mig på Instagram kanske såg, och det var så jäkla gott. Om du inte har testat nice cream än – då är det hög tid nu! 

Nice cream med hallon

Portioner: 1Tid: 10 min

Ingredienser

1.5 frysta bananer
2 dl frysta hallon
1 msk ärtprotein
1 tsk agavesirap
En knivsudd vaniljpulver
Topping: rostade kokosflingor och puffad quinoa

Gör såhär

1. Ta fram de frysta ingredienserna och låt tina upp lätt i några minuter.
2. Mixa samman alla ingredienser med hjälp av en blender, matberedare eller mixerstav.
3. Servera i en fin skål och strö över toppingen.
4. Ät och njuuut!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    Sandra
    9 februari 2016 av 21:30

    Nice creamen ser hur god som helst ut <3
    Det är första gången jag klickade in här och blev så confused av din rörliga bild i sidomenyn först eftersom den råkade byta varje gång jag scrollade 😀

  • Skriv en kommentar