Tips

Sparade inlägg på Bloglovin

Använder ni Bloglovin? Eller kanske läser du inlägget via Bloglovin precis just nu? Jag älskar Bloglovin! Förutom möjligheten att följa alla mina favoritbloggar så gillar jag funktionen som ger en möjligheten att spara inlägg. Tycker så mycket om att blicka tillbaka på alla andras magnifika inlägg och hämta inspiration när min egen dippar lite. Här är några av de inlägg jag sparat den senaste tiden. Vill du se fler inlägg så hittar du dem på min profilsida.

Från Evelina som driver bloggen Evelinas Ekologiska har jag sparat två olika inlägg. Ett med recept på godisremmar av frukt och bär och ett inlägg om att städa miljövänligt.

Mikaela skapaden fantastisk tavla med genomskinlig ram med fjädrar. Blev så himla inspirerad att jag sparade inlägget omedelbart. Ett DIY som verkligen pryder sin plats i hemmet.

Även The Nordic Kitchens recept på en vegansk och glutenfri cheesecake med blåbär sparades omedelbart för att jag ska komma ihåg att testa receptet. En av de bästa grejerna med bloggar måste väl ändå vara alla spännande recept man träffar på?

Jenny Mustard tipsar om budgetvänlig utrustning för Youtube-videor. Tycker det är så intressant att ta del av vad andra har för utrusning, särskilt då jag själv är helt rookie på det här med att filma med kameran och vill lära mig mer.

Fotografierna tillhör respektive bloggare.

Du kanske också gillar

18 kommentarer

 • Svara
  Caroline
  15 mars 2016 av 13:36

  Jag gillar Bloglovin, har alltid använt det när jag läser bloggar jag vill följa, men jag gillar det lite mindre nu än tidigare. Jag sparar också inlägg och lägger de i olika mappar beroende på ämne, men jag har märkt att det ibland kan vara svårt att ”ospara” inläggen, sedan de införde att man kunde spara de i mappar. Men bortsett från det gillar jag Bloglovin.

  • Svara
   Matilda
   15 mars 2016 av 15:18

   Oj då, det har inte jag märkt av. Får vara uppmärksam på det i fortsättningen! Har märkt några andra små buggar den senaste tiden, men det verkar de ha fixat till nu 🙂

 • Svara
  Linnea Aurora
  15 mars 2016 av 16:53

  Åh, vill verkligen prova cheesecaken! Tack för tipset!!

  • Svara
   Matilda
   15 mars 2016 av 17:20

   Varsågod, visst ser den himmelskt god ut!

 • Svara
  Sofia
  15 mars 2016 av 19:38

  Vad roligt att du ska testa receptet! Blir spännande att höra vad du tyckte sen. Ha en fin tisdag, kram!

 • Svara
  Karin
  15 mars 2016 av 21:11

  Evelinas godisremmar är guld <3 så fantastiskt goda!

  • Svara
   Matilda
   15 mars 2016 av 21:51

   Åh, nu blir jag ännu mer lockad att testa!

 • Svara
  Sandra
  15 mars 2016 av 22:13

  Jag sparar dethär inlägget! ;D

 • Svara
  Mikaela
  16 mars 2016 av 09:27

  Åh, tack för länk! Jag älskar bloglovin, läser enbart bloggar därigenom numera. Tycker dessutom det är nice att följa andra och se vad de sparar för inlägg för att hitta nya bloggar man gillar 🙂

  • Svara
   Matilda
   18 mars 2016 av 14:03

   Ja! Verkligen bästa stället för att hitta nya favoriter.

 • Svara
  Wilda
  16 mars 2016 av 09:58

  Bloglovin är fantastiskt! Det är tack vare den sidan som jag hittade dig ju! Och så fint med sista tipset, jag har exakt den kameran, stativet och allt som behövs men har inte tänkt på att använda det så för att filma bättre. Fint ju!

  • Svara
   Matilda
   18 mars 2016 av 14:06

   Åh, toppen att tipset tillför något till någon mer! 😀

 • Svara
  Alicia
  17 mars 2016 av 08:31

  Såå bra grej att gå igenom sina gamla sparade inlägg! Jag har hur många som helst <3 Vilket härligt tips – och smart inläggsidé för en vill ju dela med sig av allt fantastiskt 🙂

  • Svara
   Matilda
   18 mars 2016 av 14:07

   Yey, kul att det uppskattades! Har såå mycket jag vill tipsa om, men får ta det i omgångar tänker jag 🙂

 • Svara
  Kalles blogg
  17 mars 2016 av 14:45

  nice

 • Svara
  Vicky
  18 mars 2016 av 21:49

  åh, tack för ett helt gäng bra tips! har knappt varit inne på nån av dessa bloggar. internet <3

 • Skriv en kommentar