Recept

Sötsaker till fredagsmyset

Fredag! Friyay! Eller hur är det alla säger? Jag vet inte men jag vet att det är fredag och att jag i vanlig ordning vill fixa något extra gott att äta under helgen.

Kanske blir det ett gäng raw bars som är så mättande att de mer är som mellanmål, havrekakor på två ingredienser men som trots det är både söta och goda, världens godaste dadelbollar med gojibär och cashewnötter eller så blir det ett gäng gudomliga chocolate chip cookies med carobpulver i smeten.

Eller så går jag till affären och plockar på mig några bitar av de få veganska sorter som finns i lösviktsgodiset. I ärlighetens namn så brukar tröttheten efter en intensiv pluggvecka oftast vinna över peppen att stöka runt i köket. Vi får se vad jag blir sugen på när kvällen nalkas. Ville egentligen bara slänga in ett tips på fyra tänkbara kandidater till fredagsmyset eller lördagsgodiset främst för att ge mig själv lite inspirationspepp, men förhoppningvis även dig!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 • Svara
  Sofiamilk
  4 mars 2016 av 16:36

  Jag har hört att Marabou Cookies med mörk choklad är veganska (om de inte har ändrat innehållet). Dubbelkolla ingredienserna, men som jag minns det är de helt vego! 🙂

  • Svara
   Matilda
   8 mars 2016 av 09:13

   Ska spanas in! Tack för tipset!

 • Svara
  Wilda
  6 mars 2016 av 21:52

  Åh så mycket gott! Dadelbollarna ser helt oemotståndliga ut!

 • Svara
  Sandra
  8 mars 2016 av 07:51

  Ååh, orkar knappt med hur gott allt det här ser ut att vara. Älskar att få hänga med på allt du snor ihop i köket.

 • Svara
  Sanna
  12 mars 2016 av 22:21

  Wow ser riktigt smarrigt ut! Måste nog testa något utav recepten snart =)

 • Skriv en kommentar