Loppis

Två loppisfynd från veckan

En lite skev och skadad trälåda för tio kronor. Inuti är den i ovanligt fräscht skick så jag tänker att jag ska fixa till skavankerna och måla om den i någon fin färg. På tal om färg, detta kanske bli mitt bidrag till månadens Monthly Makers? Vem vet.

En redigt skitig lampa för runt femtiolappen. Den är lite fulsnygg, tycker jag, men när jag föreställer mig den hängandes i vår sommarstuga (som just nu inte ens har innerväggar, -tak eller -golv…) så får jag bara en mysig känsla i kroppen. Ljusa väggar, vitmålat trätak och denna… Ja, det kommer bli väldigt fint!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Alicia
  16 maj 2016 av 15:45

  Ahååh vad fina! Ska bli kul att se vad du gör med trälådan och riktigt längtar efter att få se lampan i sitt sammanhang :’)

 • Svara
  Vicky
  17 maj 2016 av 17:36

  tyckte lampan var finfin alltså! båtfeeling!

 • Svara
  Stina - Stinas tillvaro
  18 maj 2016 av 14:25

  Verkligen fina fynd, ser fram emot att se ditt färgbidrag sen 🙂

 • Svara
  Wilda
  19 maj 2016 av 09:50

  Superfina fynd! Och verkligen vackert fotograferat. Tycker så mycket om det du gör!

 • Skriv en kommentar