Om Matildigt

Matildigt är livsstilsblogg innehållandes veganska recept, kreativa DIY-projekt, miljövänliga loppisfynd och djurvänliga skönhetsprodukter.

Jag som driver bloggen heter Matilda Gustafsson, är 26 år och bor i Linköping. Just nu studerar jag mitt tredje år till webbredaktör och tar min kandidatexamen i informationsarkitektur till sommaren. För mig är det viktigt att leva medvetet med hänsyn till djur, miljö och natur.

Maten på min tallrik är vegansk efter att jag råkade se hur bräkande små lamm förs in i ett slakteri på min morgonpromenad. Jag älskar levande djur och vill inte ha ett enda djurliv till på mitt samvete. Du kanske inte delar mina värderingar – och det är helt okej. Om du respekterar mina värderingar så kommer jag att respektera dina.

I mina DIY-projekt används huvudsakligen återbrukat material då jag gillar att ta tillvara på det som finns omkring mig istället för att köpa nya prylar hela tiden. Likaså är inredningen i mitt hem mestadels loppisfyndad och jag visar mer än gärna upp mina senaste loppisfynd i bloggen för att sprida lite inspiration och loppispepp.

Skönhetsprodukterna i mitt badrumsskåp är inte testade på djur och innehåller inga animaliska ingredienser. Du som är nyfiken på vad detta innebär kan läsa mer på Veganguiden där jag samlar all information om veganska skönhetsprodukter.

Jag är alltid på jakt efter nya hållbara favoritprodukter och tipsar ofta om det i bloggen så att fler får upp ögonen för alternativen. Det behöver inte vara så svårt att leva lite mer medvetet. Testa du med och följ bloggen för att ta del av tips och inspiration!

SAMARBETEN

Nyfiken på hur jag jobbar med PR och annonsering? Läs mer i min PR-policy.

KONTAKT

Skicka ett mail till hej@matildigt.se eller använd kontaktformuläret.