PR och annonsering

Inlägg innehållandes marknadsföring (sponsrat innehåll, pressutskick, annonslänkar) märks ut i enlighet med marknadsföringslagen så att du som läsare tydligt kan identifiera innehållet i inlägget.

Annonslänkar

I bloggen förekommer annonslänkar vilket innebär att jag på eget initiativ har lagt in länkar som spåras via ett annonsnätverk. Som publicist erhåller jag ekonomisk ersättning vid köp som sker via länkarna. Du väljer själv om du vill klicka på länken eller leta upp produkten på egen hand.

Samarbeten

Jag är alltid öppen för förslag på samarbeten i bloggen och mina sociala kanaler, men jag reserverar mig för att enbart publicera innehåll som ligger inom ramen för bloggens målgrupper. Kontakta mig så diskuterar vi det närmare.

Pressutskick

Jag tar gärna emot produktprover från företag utan krav på motprestation. Endast de produkter jag tycker om och vill rekommendera vidare exponeras i bloggen och mina sociala kanaler. Kontakta mig för adressuppgifter.

MATILDIGT

Läs mer om bloggen och ta del av min filosofi kring innehållet jag väljer att publicera.

KONTAKT

Skicka ett mail till hej@matildigt.se eller använd kontaktformuläret.