Kategorier
Recept

Avokado + keso + salt = god röra

Att komma på saker att äta är inte min starka sida, så därför tänker jag helt enkelt börja dokumentera vad jag stoppar i magen lite mer. Perfekt att ha ett arkiv att blicka bakåt i när inspirationen tryter tänker jag.

Min favoritfrukost förtjänar ett eget inlägg. Det här är inte en frukost jag äter varje dag, även om jag skulle vilja, men gärna när det inte finns någon morgonstress och avokadon är billig. Därför har det blivit lite av en lyxfrukost för mig.

Såhär gör man:
Mosa en avokado lite lätt i en skål. Tillsätt 1-2 matskedar keso. Rör runt. Bre på mackan/knäcket/finncrisp/vad du vill ha som bas. Strö på lite flingsalt eller vanligt salt. (Missa inte saltet – det gör en superstor smakskillnad!)

Det är så enkelt och så galet gott för att vara så enkelt. Innan jag testade detta första gången tyckte jag att avokado var lite “meh”. Men det är något med kombon avokado, keso och salt som skapar magi. En kopp te till och sedan är det bara att njuta!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *