Kategorier
Hemma Inspiration

En inredningsidé

I mitt tak finns det ett hål, precis ovanför schäslongdelen av soffan som sällan utnyttjas. Sedan jag flyttade in har jag tänkt att det hade varit fint att ha något hängandes där, men vad?

Så kom jag på det. Ett hängande terrarium med en växt inuti som hänger ned över kanten litegrann. Åh, vill ha! Då återstår frågan – var köper man ett plantterrarium som inte kostar skjortan? Någon som vet? Vore ju perfekt om det finns i Sverige, litar inte riktigt på att frakta glasföremål hela vägen över Atlanten.

Bilderna kommer från Score + Solder.

 

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”En inredningsidé”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *