Kategorier
Smyckestillverkning

Quietland 2008-2012

Nu är det sex år sedan jag började sälja mina egentillverkade smycken. Sex år, kan det verkligen stämma?! Tydligen. Det trodde jag väl aldrig när jag försiktigt skrev ut: om någon är intresserad, skicka iväg ett mail! I mitt huvud fanns inte tanken att någon skulle nappa men efter bara några månader skapade jag en liten bloggshop för att ha bättre koll, som växte sig till en webbshop efter något år.

Här är några av de allra tidigaste skapelserna från 2008 till 2009. Någon som har hängt med sedan dess och känner igen dem?

Jag gick på loppis varje helg och finkammade varje liten vrå efter saker som kunde omvandlas till smycken. Vilket föremål jag än fick syn på så hade jag bara en tanke i huvudet, hur kan detta bli till ett smycke eller accessoar? Det var verkligen galet roliga år och jag är så himla tacksam för varje liten beställning som någonsin trillat in och gjort det möjligt att fortsätta. I sex år! Tack! ♥

Och idag är det ju, som alla förhoppningsvis vet, på Wishes & Stars som magin sker!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

22 svar på ”Quietland 2008-2012”

Jag känner igen dem! Har köpt de blå blomörhängena, tekoppshalsbandet och symaskinshalsbandet 🙂

Jag minns det, fast inte just de här, men de från runt 2010-11 någon gång! Följde din blogg slaviskt, men tröttnade av någon sedan länge bortglömd anledning (har för mig att du tog paus och sen bytte blogg?). Insåg inte förrän nu att jag hittat tillbaka igen, jättekul!

Det minns jag faktiskt! Det är alltid så himla roligt när man inser att ni fortfarande är ett litet gäng gamla kunder som hänger kvar! 🙂

Svara

Jag har den lilla kopphalsbandet, har några saker som du skapat. 🙂 Roligt att du hållt på så länge och att du nu fått ny energi till att skapa igen.

Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *