Kategorier
Smyckestillverkning

Retrofina solglasögon

Jag har jagat fatt på några retrofina solglasögon som jag tänkt lägga upp webshopen. Vårsolen har ju glimtat fram litegrann vissa dagar så snart är det hög tid att plocka fram solglasögonen igen. Även om det exakt just nu inte känns så vårigt, så är det faktiskt vår alldeles snart!!

Var megapepp på att fotografera dem och lägga upp dem i webshopen, när jag kommer på att jag för några veckor sedan råkade ha sönder min ena fotolampa genom att helt enkelt bryta av glasröret. Hur klantigt är inte det?! Det är i alla fall inget jag rekommenderar eller någonsin tänker göra om, tog evigheter att städa upp alla små glaspartiklar.

Som tur var har jag en i reserv. Någonstans i en kartong. Någonstans hemma i mitt gamla rum hos pappa. Bara att bege sig dit och börja leta antar jag!

Försökte få Caesar att posa tillsammans med mig och solglasögonen men han var lite skeptisk…

Aja, ville egentligen bara sneak peeka lite. Tycker solglasögonen är så fina!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Retrofina solglasögon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *