Kategorier
Inspiration

Veronica Mars – Filmen

Som jag har längtat! I helgen såg jag äntligen Veronica Mars-filmen. Jag har sett de tre säsongerna av Veronica Mars om och om och om igen och när jag fick veta att det skulle bli en film… den glädjen! Det är lite knasigt att återse alla karaktärer såhär sju år senare men trots det slungas man direkt tillbaka in i serien precis som den var. Äntligen har jag fått det avslut jag hoppats på under hela seriens gång!

För er som inte har koll på Veronica Mars så är det en amerikansk serie som sändes i tre säsonger. Filmen är inte särskilt sevärd (tyvärr råkar jag tycka så…) om man inte är ett Veronica Mars-fan, men är man det så får man bara inte missa den!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Veronica Mars – Filmen”

Veronica Mars är så himla bäst! Har också tittat på serien om och om igen och älskar den så himla mycket! Blev dock lite besviken på filmen… Blev så konstigt att hoppa in så långt efter seriens slut och ändå var alla relationer i princip likadana… Hade kanske en dålig dag när jag såg den. Får kanske titta på filmen igen tror jag eftersom alla tycker den är så himla bra 🙂

Det kan jag verkligen hålla med om! Jag gillade den nog mest för att jag blev alldeles nostalgifanatisk och överlycklig över att få återförenas med karaktärerna igen.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *