Kategorier
Hemma Vardag

Hej från nya lägenheten!

Sakta men säkert börjar vi forma något som kan likna ett hem. Jackorna hamnar där de hamnar då hallen mest är en lång omöblerad korridor för tillfället. Och eftersom jag är som jag är, så grubblar jag ihjäl mig över om vi ska ha hatthylla, enbart krokar eller en hängare. Svåra beslut.

Ett lätt beslut var dock att köpa denna tavla. Vi gick till Mio för att kika på bord och på utvägen fick jag syn på den och blev störtförälskad. Det var bara att köpa, fanns inget annat alternativ, trots det saftiga priset på 535 kronor. Jag har alltid varit halvt besatt av insekter och älskar alla slags illustrationer över de små varelserna. Den lär bli fin ihop med min fjärilstavla dessutom!

Och från sovrummet och köket har vi den mest somrigt tänkbara utsikten, blommande träd.

Det här med att flytta är så himla roligt och utmattande på samma gång. Man vill bara få allting i ordning samtidigt som man såklart vill att allt ska bli genomtänkt, så ska man dessutom hitta tid till att fixa och trixa med allt. Pust. Men det får ta den tid den tar!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *