Kategorier
Loppis Vardag

Loppistur

Igår åkte jag och pappa ut på landet. Någon som ser var vi är på väg här? Ledtråd: illaluktande ställe utanför Norrköping och platsen för min favvoloppis.

Det här är vad jag fick med mig hem. En korg som lär få agera förvaring och en stor hattask som ser ut som ett stort lila piller.  Hittade så galet mycket fint men med tanke på att jag inte ens har lyckats få plats för alla mina ägodelar efter flytten än så fick jag hämma mig lite. Har redan en likadan pastellgrön och en marinblå hattask i lite mindre format som jag älskar (typ) mer än allt så de kommer bli fina tillsammans.

Förr i tiden (dvs för några år sedan) sprang jag på loppisar exakt jämt och samlade på mig allt möjligt krimskrams. Idag blir det mer sällan men tusan vad jag uppskattar de fynd jag gör.

 

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *