Kategorier
Smyckestillverkning

En liten bit sommar bevarad

Sen i juni har detta halsband legat och väntat på att få dyka upp i webshopen. Men… det är nästintill omöjligt att fotografera. Det är helt magiskt vackert i verkligheten, men på bild ser man ju knappt att det är en vissen maskros med sina frön.

Här är det i alla fall. Det får bli lite halvkassa bilder, men lita på mitt ord att halsbandet är helt magiskt vackert. Dyker snart upp i webshopen.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

8 svar på ”En liten bit sommar bevarad”

Hej! Jag har själv ett liknande smycke från etsy, nu är det så att jag letar efter själv behållaren. Jag skulle behöva den för ett konstprojekt och inte smycketillverkning. Vart kan jag få tag på den?

Vänligen
Sarah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *