Kategorier
Skönhet

Magi på flaska

Inlägget innehåller annonslänkar

Har ni någon hudvårdsprodukt som ni bara inte kan vara utan?

Jag har.

Om Mario Badescu’s Glycolic Gel slutar tillverkas vet jag inte vad jag tar mig till. När min hy bråkar, vilket den gör ganska ofta, och ger mig finnar och igenkloggade porer så smörjer jag in ansiktet med denna gel över natten och vaknar upp med en förnyad hy som håller sig i schack i flera dagar. Begynnande finnar försvinner och huden blir alldeles mjuk. Det har ingen annan produkt någonsin lyckats med, och då har jag testat mycket.

Alldeles för mycket magi i denna produkt för att inte tipsa om den. Säljs bland annat på Eleven.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

5 svar på ”Magi på flaska”

Måste köpa! Vad använder du för övrigt för produkter till ansiktet, både smink och rengöring??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *