Kategorier
Hemma Vardag

Julmys

I onsdags åkte vi och införskaffade en gran, min första riktiga julgran och vår första julgran tillsammans. Det blev en ganska enkelt pyntad gran med kulor och figurer i rött och guld. Förstår mig inte riktigt på till exempel rosa eller turkosa julgranskulor – traditionellt ska det ju vara! Men inte enligt butikerna, för det tog oss ett par butiker innan vi hittade vanliga blanka röda julgranskulor.

Det är så himla mysigt att få dela julmyset tillsammans med någon och skapa sig sina egna små traditioner. Så pepp på jul som jag är i år har jag inte varit på många år, så i helgen blir det julmat för att förstärka julkänslan ytterligare. Om vi fortsätter i den här takten lär vi väl vara trötta på jul innan vi har nått fram till julafton, men det är ju trots allt mysighetens högtid och det kan man väl knappast tröttna på hoppas jag!

Bara snön som saknas.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Julmys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *