Kategorier
DIY

Brodera på papper

Matildigt | Monthly Makers: Brodera på papper

Jag tänkte att det är dags att visa vad jag gjorde till Monthly Makers första utmaning med temat papper. Jag tog hjälp av ett helt vanligt pappersark, om än lite grövre än kopieringspapper, en märkbok, stoppgarn, en nål och en helt vanlig ram som av någon anledning aldrig fått sig ett innehåll. Det tänkte jag ändra på.

Matildigt | Monthly Makers: Brodera på papper

I märkboken hittade jag dessa tjusiga ankare. Ankare och havet ligger mig ju varmt om hjärtat, så jag bestämde mig för att rita av det vänstra ankaret i en större version på mitt pappersark.

Matildigt | Monthly Makers: Brodera på papper

Sedan började jag brodera på pappret. Stygnen fick bli ganska långa med stora mellanrum för att det verkligen ska synas att det är broderat, även på håll.

Matildigt | Monthly Makers: Brodera på papper

Och här är resultatet. Behöver jag berätta att jag är nöjd? Så pass nöjd att jag funderar på att brodera ännu fler gamla mönster från märkboken och skapa en liten serie papperstavlor att hänga på väggen.

Himla bra påhitt med Monthly Makers, så man får utmana sig själv till att vara lite kreativ. Nu peppar jag inför att få se alla andras resultat!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

17 svar på ”Brodera på papper”

Alltså detta är så himla bra! Jag har länge tänkt att jag vill brodera på papper men det har inte blivit av för att jag inbillar mig att jag “måste” ha ett grövre ark för att det inte ska slitas sönder mellan hålen typ. Om du fixade detta med kopieringspapper känner jag att det är dags för mig att sluta fega! Omedelbums!

Förstår att du är nöjd! Det är oväntat kul att brodera på papper tycker jag. har dock valt tjockare papper och det vare ibland lite svårt att ta sig igenom det utan att buckla till pappret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *