Kategorier
DIY

Kreativitetens återkomst

Har ni sett Monthly Makers? Ett kreativt projekt som ett gäng inspirerande bloggare har dragit ihop. Här kan ni läsa lite mer om det.

Jag byggde nästan hela min gamla blogg på att skapa. Jag målade, tecknade, stickade, virkade, sydde och så vidare i all oändlighet. Men så en dag började jag jobba heltid och tiden bara försvann ifrån mig. Sedan dess har jag aldrig kommit igång med skapandet igen. Nu för tiden har jag nästan gett upp hoppet om min kreativa sida. Det får räcka med mina smycken tänker jag lite bittert, fast jag älskar ju såklart att tillverka mina smycken, bara det att jag önskar att jag kunde få upp gnistan för andra kreativa sysslor med.

Nog med bitterhet, nu tar vi tag i detta! Jag bestämde mig för att hoppa på Monthly Makers första månadsutmaning som går ut på att skapa något med papper. Bara det att jag har gjort mig av med allt mitt tidigare material och har ingen lust att köpa nytt utan ville helst utnyttja det jag redan har hemma. Det enda jag hade hemma var pappersark i olika tjocklekar. Vad kan man göra med ett helt vanligt pappersark? Här ovan får ni en liten tjuvtitt. Det färdiga resultatet får ni se bättre om några dagar.

Och vad jag njöt av processen. Helt slut i huvudet efter stenhårt hemtentapluggande satte jag mig på soffan, påbörjade mitt projekt och återupptäckte ett fokus som jag inte haft på många år. Ni vet, när man är så koncentrerad att allting runt omkring en bara försvinner? I ett par timmar var det var bara jag och mitt pappersark. Efterlängtad känsla.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”Kreativitetens återkomst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *