Kategorier
DIY

Webbdesign till ett band

Målgruppen för min blogg är nog inte hårdrockare. Eller har jag fått helt fel bild om er? Men detta inlägg kan nog vara intressant ändå, hoppas jag!

Min pojkvän spelar i ett dödsmetalband som heter Nekrokraft. Förra veckan ställde jag upp och gjorde en webbplats till dem. Syftet med webbplatsen är främst att nå ut med nyheter och en slags presentation av bandet. Det är min första webbplats som inte på något sätt relaterar till mig själv eller mina sysslor. Himla roligt faktiskt! Fick prova på mycket av det jag har lärt mig i teorin i min utbildning och förverkliga det. Det är lite småpiff kvar som kommer läggas till i mån av tid, men den i princip klar nu.

Vill ni titta så surfa in på www.nekrokraft.com. Helst från en dator då mobilversionen räknas till småpiff just nu. Ni får göra som mig och bortse från mörkret, djävulsdyrkan och allt det underliga som grabbarna ägnar sin tid åt och se till den fantastiska webbdesignen som jag står för.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Webbdesign till ett band”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *