Kategorier
Inspiration

Puffar på hjärnan

Golvpuff  GolvpuffGolvpuff   Golvpuff

1, 2, 3, 4

Ni vet, när man bara inte kan släppa något? Det har hänt för mig. Jag har golvpuffar på hjärnan. Vi håller ju på och ska göra om i vardagsrummet och jag skulle så gärna vilja en puff på golvet. Förmodligen skulle den nog bara användas av Caesar, katter ligger ju på exakt allt, men det skulle vara fint att ha en. Så nu klurar jag lite på hur man enklast gör en själv. Det lär ju gå åt en himla massa garn och tid om man ska virka/sticka en själv tänker jag, så det ultimata vore ju ett riktigt grovt garn. Men var hittar man det? Hmm, hmm. Kanske blir så att jag river itu ytterligare ett par lakan, vill så gärna göra en puff!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”Puffar på hjärnan”

Hej
Eftersom jag har 2 barnbarn som har önskat sig en sittpuff och jag fann din sida med alla fina modeller så undrar jag om det möjligen går att köpa mönster till bild nr 1 och nr 2?
Tack på förhand/ Mvh Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *