Kategorier
DIY

DIY: Målade träskålar

Matildigt | DIY: måla om träskålar

För ett tag sedan kom jag hem med två loppisfyndade träskålar som var galet billiga då de var lite kantstötta utanpå och ofräscha inuti. Det enda jag hade i åtanke var att jag verkligen ville fixa till dem och ge dem ett nytt liv här hemma hos mig. Såhär såg de ut före:

Matildigt | DIY: måla om träskålar Matildigt | DIY: måla om träskålarMatildigt | DIY: måla om träskålar

Den mörka träskålen målade jag med ljuslila färg inuti på frihand med en liten pensel. Det var lite svårt att få det rakt längst med kanten märkte jag. Knepet är att ta det ganska lugnt med penseln. Den ljusa träskålen tejpades med målartejp runt om och sedan målade jag med vit färg inuti och på sidorna.

Matildigt | DIY: måla om träskålarMatildigt | DIY: måla om träskålar

Såhär blev resultatet på mitt lilla DIY-projekt. Jag älskar mina nya skålar! Galet nöjd. Men mest av allt älskar jag att färg kan göra så stor skillnad.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”DIY: Målade träskålar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *