Kategorier
DIY

DIY: Dekorera tändsticksask

Matildigt | Dekorativ tändsticksask med marmormönster Matildigt | Dekorativ tändsticksask med marmormönster

En dekorativ tändsticksask är är mitt bidrag till månadens Monthly Makers på temat tändstickor. En ask som kan ligga framme utan att man stör sig på den (för det gjorde jag innan). Som vanligt funderade jag på vad jag behöver och som vanligt skapade jag någonting enkelt utifrån det. Det är den typen av skapande jag gillar bäst. Det går snabbt och är enkelt.

Matildigt | Dekorativ tändsticksask med marmormönster

Det här materialet använde jag mig av. Ett gammalt presentkortsomslag med marmormönster, en sax, en limtub och såklart en tändsticksask.

Matildigt | Dekorativ tändsticksask med marmormönster

Och såhär blev resultatet. Jag klippte bara ut två rektanglar i rätt storlek och limmade dit. Lite snyggare än originalasken väl?

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

11 svar på ”DIY: Dekorera tändsticksask”

Jag gillar den klassiska Solstickan, så jag låter den alltid ligga framme på träbordet. Men ditt pyssel gillar jag också:)

Först tyckte jag att det var underligt med blåa toppar då jag är van vid Solstickans bruna toppar, men det är ju rätt spexigt med blått faktiskt!

Svara

Alltså så fint! Och jag gillar att du tar in återbruk i det hela 🙂 Älskar att hitta potential i små små bitar papper omkring mig och att se andra göra detsamma!

Ja! Det här är så bra. Gillar dock den här asken mer än Solstickan-askarna, den är ju trots allt lite retro typ, och ganska okej? Och blå toppar = <3! Kanske att jag ska köpa mig några askar snyggare tändstickor och lägga i mina nyfixade askar!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *