Kategorier
DIY

Påsk-DIY: Fjädrar av papper

Matildigt | Påsk-DIY: Fjädrar av papper

Jag hade inte tänkt påskpynta något i år, men så kom pysselsuget igång alldeles nyss och det skapades ett par fjädrar av papper inspirerade av Trendenser. Ett lite mer djurvänligt alternativ till vanliga påskfjädrar.

Matildigt | Påsk-DIY: Fjädrar av papperMatildigt | Påsk-DIY: Fjädrar av papper

Då vi inte har något påskris fick fjädrarna hänga i avokadoplantan. Man tager vad man haver! Jag klippte bara ut en fjäderliknande form ur ett papper och klippte täta snitt in mot mitten. Sedan gjorde jag ett hål i änden och fäste öglor av ståltråd. Går ju ypperligt att hänga upp dem med vanligt snöre med.

Matildigt | Påsk-DIY: Fjädrar av papper

En liten fjäder stacks ned i jorden. Här gick jag tillväga på samma sätt som med fjädrarna ovan, men tejpade fast fjädern i en grillpinne istället för att göra ett upphängningshål.

Ett väldigt snabbt och enkelt DIY-tips om man som jag inte riktigt har haft tiden att knåpa ihop något spektakulärt till påskfirandet. Piffigt värre blev det!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”Påsk-DIY: Fjädrar av papper”

Jag tänkte också det. Men jag har hört från flera trovärdiga källor att fjädrarna nästan alltid är äkta och plockade under mindre roliga omständigheter. Eftersom det inte framgått av de förpackningar jag tittat på så avstår jag helt från att köpa. :/

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *