Kategorier
DIY

En improviserad vävning

Jag loppade ju en vävram för några kronor för ett tag sedan. Att väva visade sig vara en perfekt syssla för någon som mig, som har enormt svårt att bara sitta still framför tv-serier eller filmer. Rastlös är bara förnamnet. Under ett par kvällar satt jag med min vävram framför tv:n med ett nystan av en gammal solblekt gardin och vävde mig lugn.

IMG_17332
IMG_17352
IMG_17412

Såhär blev den färdiga väven! Den är kanske inte helt felfri då jag inte planerade hur jag skulle göra i förväg utan bara improviserade, men det ligger stor skaparglädje bakom väven och det är ju inte helt fel. Nu agerar den väggprydnad i sovrummet och jag klurar på om jag ska skapa någon mer väv för det var himla roligt!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”En improviserad vävning”

SHIT vad fin!!! Jag är sååååå sugen på att prova på vävning igen (älskade det på fritids men har inte gjort det en enda gång sen dess). Detta är så inspirerande med sina underbara färgövergångar, de långa fransarna och den naturliga skönheten i materialet i sig. Älskar den!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *