Kategorier
Smyckestillverkning

Följ arbetet med Wishes & Stars

Wishes & Stars webshop på Instagram   Wishes & Stars webshop på InstagramWishes & Stars webshop på Instagram   Wishes & Stars webshop på Instagram

Ni är ju väldigt nyfikna på hur det faktiskt är att driva en webshop så så jag håller på och skriver ihop ett inlägg (eller så kanske inlägget delas upp i flera inlägg då det där med att ordbajsa råkar vara min grej) med de frågor ni ställde i detta inlägg. Jag gör mitt bästa för att beskriva hur jag har gått tillväga och vad jag lärt mig längst med resans gång. Stay tuned!

Vill bara passa på att tipsa om att Wishes & Stars finns på både Facebook och Instagram (om ni läser detta med på telefon så är det bara att söka på Wishes & Stars i respektive app!). Tror inte att jag har nämnt det tidigare här i bloggen? De är värda att spana in om du vill ta del av nyheter, som när jag tillverkar nya smycken, och lite smått och gott som pågår bakom kulisserna. Förut skrev jag ganska mycket om arbetet med webshopen här i bloggen, men nu är det alltså de kanalerna som uppdateras mer frekvent. Även om det såklart smyger in små inlägg här ibland med, som nu!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *