Kategorier
Hemma Loppis

Jakten på en förbandslåda

En av de där sakerna jag alltid spanar efter på loppis är en förbandslåda. Som jag har letat! De få lådor som jag har hittat har varit i dålig skick eller orimligt svindyra. Men så häromdagen när jag var nere i soprummet och slängde sopor fick jag syn på en liten trälåda ståendes på golvet längst in i rummet. Gissa min lycka när jag ser att det är en förbandslåda! Förmodligen har den ägts av en äldre tant som flyttade från vår port dagen efter soprumsbesöket. Lådan är liiite sliten på ytan men är i helt perfekt skick inuti och hade till och med kvar allt förbandsmaterial helt orört. Tänkte slipa upp ytan lite och fundera på om jag ska måla den i någon ljus färg. Så glad över mitt lilla fynd! Äntligen!

Jag och trälådor alltså. Jag är inte direkt en samlartyp, men alla trälådor jag råkar gå förbi följer med mig hem. Måste räkna hur många jag har någon dag. Det är några stycken.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”Jakten på en förbandslåda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *