Kategorier
Utflykter

Ännu en tripp till eklandskapet

Igår kväll tog jag och Timmy en liten tur till Tinnerö Eklandskap igen. Såhär såg det ut sist. Jag får liksom inte nog av naturen i solnedgången. Det här är verkligen min definition av livsnjuteri. För varje dag som går längtar jag bara mer och mer ut i naturen och börjar ifrågasätta varför jag bor mitt i den gråa betongen.

Det stod på en skylt att det var en fårhage vi klev in i. “Tur att det bara går får här och inte kossor” säger jag. Jag älskar får men är livrädd för kossor av någon oklar anledning. Vad får jag syn på när vi har gått en bit in i hagen? Kossor såklart.

Efter att kossorna har stått glott på oss en stund går de vidare. Då kom vi äntligen fram till sjön där det visade sig finnas hur många svanar som helst. Det var en helt drömmigt vacker vy. Föreställ dig en spegelblank sjö i solnedgången med ett tjugotal vita svanar som bara flyter omkring, inramat av mörk skog. Då lägger objektivet av.

Jahapp. Livet kan ju inte alltid vara perfekt. Men det är bra nog ändå.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”Ännu en tripp till eklandskapet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *