Kategorier
Utflykter

Den bästa tiden på året

Det råder ingen tvekan om vilken månad som är min favorit, för det finns ingen annan månad som gör mig lika lycklig som maj. Jag bara njuter så himla mycket av att se hur naturen exploderar i grönska och hur alla blommor slår ut. Helt jävla underbart. Det sista fotot var tänk att bli en vårversion av tidigare fotografier från i höstas och i vintras , men först strejkade objektivet och sedan strejkade Sigge. Ack, ack!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

8 svar på ”Den bästa tiden på året”

Brukar älska majvädret, men i år vet jag inte vad som hänt med vädret, det har varit mulet, regnigt och grått hur många dagar som helst?

Härliga foton, särskilt andra som ju är helt himla drömmigt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *