Kategorier
Smyckestillverkning Vardag

Programmering, smycken och vegansk pizza

Åh, jag vill blogga! Men tiden, var tusan är tiden? Jag har suttit från klockan 8 till klockan 21 varje dag i två veckors tid och bara programmerat. Det är tur att min inre nörd jublar för att det är så roligt, annars hade jag nog knappast överlevt min nuvarande kurs då tempot är helt hysteriskt. Men! Om drygt två veckor jag sommarlov, så det är bara att spurta ända fram till mål för att sedan lägga sig platt på marken och andas ut när målsnöret väl är passerat.

Nu till det som jag tänkte att inlägget skulle handla om egentligen; min smyckestillverkning. Hur drömmigt är det inte med torkade blommor i glasflaskor? Det är exakt vad jag arbetar med just nu. Eller rättare sagt, blommorna arbetar på att torka och en drös små glasflaskor arbetar på att ta sig hem till mig. När de pusselbitarna har fallit på plats börjar jag arbeta på att sammanfoga dem till drömmiga smycken. Ni kanske minns detta halsband? Det kommer snart att säljas igen! Är så pepp på att införa lite blomster och natur i min smyckestillverkning.

Men nu: HELG! Jag ska vallfärda till en pizzeria som serverar vegansk pizza här i min lilla stad och bara njuta av två pluggfria dagar. Vad har ni för planer?

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

5 svar på ”Programmering, smycken och vegansk pizza”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *