Kategorier
Smyckestillverkning

Trä x 5

     

Alla dessa träiga godbitar finns i lager igen!

Idag sitter jag och försöker bemästra konsten att programmera, men när pluggandet efter ett par timmar började övergå i ren matematik så behövde hjärnan rensas lite. Därför passade jag på att tillverka lite smycken under min lunchrast, för om det är något som får mig att återhämta mig när plugget är tungt så är det att skapa något med händerna. Två flugor i en smäll, hjärnan är återhämtad och webshopen är uppdaterad.

Trä alltså, min bästa grej just nu. Och eran också verkar det som, eftersom jag fick fylla på lagret med just dessa smycken idag. Har du någon favorit av Wishes & Stars smycken med trädetaljer?

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”Trä x 5”

Jag har köpt det geometriska halsbandet från dig, jättefint är det! Skulle vilja ha i det i valnöt med, i slutet av månaden kanske det blir en beställning igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *