Kategorier
Inspiration Smyckestillverkning

Tre inspirerande smyckesmakare

Jag har ganska dålig koll på andra som, liksom jag, tillverkar smycken. Det är lite synd för det är ju så himla peppande att se få beundra andra personers kreativitet och driv. Men jag har i alla fall tre favoriter som jag har följt på Instagram ett tag nu, vars smycken jag bara älskar.

  

Danielle Pedersen heter tjejen bakom Small Wild. Hon är keramiker och tillverkar de mest bedårande halsbanden – någonsin. Små söta djur. Jag smälter lite varje gång hon uppdaterar instagram och sörjer lite när jag aldrig hinner haffa ett eget litet djur i webshopen.

 

Maja tillverkar otroligt tjusiga smycken av främst lera i olika former som hon säljer i sin webshop. som heter Majas punkt. Tycker de är så otroligt tjusiga! Hon har också en instagram som osar kreativitet.


 

Hello Halsted har de mest färgglada smyckena i sin webshop. De ser ju ut som godis! Varje gång Stephanie instagrammar sina smycken blir jag så galet glad av alla färger och all lekfullhet. Det måste ju vara den bästa typen av smycken att bära, smycken man blir glad av.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Tre inspirerande smyckesmakare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *