Kategorier
Vardag

Det blir inte alltid som man tänkt sig
Som jag önskar att jag kunde berätta att dessa foton var tagna på midsommarafton. Att jag var ute i naturen omgiven av en massa blommor. Men nej, fotografierna är från tidigare i veckan. Sanningen är att jag inte ens var utanför dörren igår utan mestadels låg i sängen och sov på grund av en helt vansinnigt brutal förkylning. Om det var jobbigt att befinna sig i en feberdvala när instagramflödet fylldes av blomsterkransar och jordgubbstårtor?

Ja. Men sånt är livet ibland.

Det är dagar som denna jag blir glad att sociala medier finns, så att man kan ta del av firandet även om man inte är där. Hela den där klassiska midsommaryriga glädjen når liksom ut genom skärmen och smittar av sig när man ligger där nerbäddad i sängen så att man plötsligt nästan känner sig lite delaktig ändå. Fint ju, i all förkylningsmisär.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Ett svar på ”Det blir inte alltid som man tänkt sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *