Kategorier
Smyckestillverkning

I skinande silver

Igår la jag upp lite nya smycken i webshopen. Ett halsband och ett par örhängen tillverkade av återanvända löv i skinande silverplätering. Perfekta smycken att bära om man är ovan smyckesbärare då man liksom inte tänker på att de finns där eftersom de är ganska små och diskreta, men de finns där mot kroppen och pryder sin plats.

Tänkte också passa på att berätta att jag stänger webshopen temporärt på onsdag kväll eftersom jag far iväg till Skottland på torsdag. Fredagen veckan efter öppnar jag upp den igen. Webshopen kommer alltså att vara stängd från den 24e juni till och med den 3e juli. Vill ni beställa något innan dess är det hög tid att passa på nu!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Ett svar på ”I skinande silver”

Åh, vilka fina. Gillar särskilt halsbandet! 🙂 Hoppas att du har det fint i Skottland också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *