Kategorier
Utflykter

Ett par dagar på landet

Förra torsdagen färdades jag 7.5 mil för att bo hos min mamma ett par dagar. Bort från Linköping, förbi Norrköping och ut på landet. Packade upp mina saker i mitt gamla rum med de finaste medaljongtapeterna. Jag är så sällan där nu för tiden, det blir ju inte riktigt så när man klivit in i vuxenvärlden, så det var välbehövligt att spendera lite tid med mamma och hennes sambo.


Efter en fikastund med mormor och morfar bestämde vi oss för att åka till Arkösund. För två somrar var detta mitt hem och min arbetsplats. Havet och en massa, massa båtar överallt. Det mesta var sig likt, förutom att mitt lilla hus som jag bodde i numera är rivet. Lite sorgligt såklart, men det var fint att återse det lilla skärgårdssamhället såhär två år senare.


Fredagen var rätt lugn den med. Jag promenerade runt lite och var precis lika kär i naturen som jag alltid är. En dag vill jag ha det här runt husknuten, annars slår jag knut på mig själv.

Den ultimata fredagsysslan måste vara att plocka kantareller i denna vy.

På lördag morgon vankades hemfärd, eller egentligen så åkte jag iväg på loppisrunda på östgötaslätten innan jag väl kom hem till lägenheten. Vad jag kom hem med från loppisarna har jag skrivit lite om i detta inlägg. Hann knappt vara hemma länge innan vi drog iväg för att käka på restaurang, men då var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Antar att en överdos av natur har den effekten på en stadsbo.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Ett par dagar på landet”

Njae, det är lite komplicerat det där. Jag har bott där till och från i mina övre tonår, men huvudsakligen är jag uppvuxen i stan. Därför jag romantiserar allt med landet så himla mycket 😀

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *