Kategorier
Vardag

Hej Titus!

Igår var tiden äntligen inne för att hämta hem vår nya familjemedlem. Vi fortsatte på kejsartemat och gav honom namnet Titus. Caesar är inte stormförtjust riktigt än och verkar mest undra vad det är för en liten virvelvind vi har tagit in i lägenheten. Vid fyra i natt var det lektajm med råttan i sängen, så nu är det ajöss med lugna dagar och sömn på nätterna för ett tag framöver. Men vad gör det när han är så jäkla bedårande?

Eftersom han lär växa så galet fort tänkte jag försöka fotografera honom minst en gång varje dag, men för att inte terrorisera er alltför mycket tänkte jag samla fotona i ett Flickr-album, 365 days of Titus. Tänker att det kan vara roligt att blicka tillbaka på när han har blivit en stor bjässe om något år! För han lär nog bli ganska stor, hälften Norsk skogskatt och hälften Maine Coon.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Ett svar på ”Hej Titus!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *