Kategorier
Hemma

Min nya gula penna

Stiftpenna Rando Soft från Ballograf Stiftpenna Rando Soft från Ballograf

När jag köpte på mig lite nya anteckningsböcker i Skottland kände jag att jag vill ha något annat än random kontorspennor för att komplettera böckerna. En fin penna att skriva med. Jag letade överallt efter en fin penna. Men… varför är nästan alla pennor så hiskeligt fula? Svaret på frågan är kanske att de flesta inte bryr sig om utseendet på pennan. Kanske.

Men till slut snubblade jag över en knallgul Ballograf Rondo Soft som fick hänga med mig hem. Och det är faktiskt så mycket roligare att planera och anteckna när man har en fin penna. Tro’t eller ej. It’s all in the details.

Pennan gav dock mersmak så nu suktar jag efter en klassisk bläckpenna och en bankpenna från Ballograf med…

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Min nya gula penna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *